WERKWIJZE

De opleidingen van 2Work Arbeidsjuristen onderscheiden zich door de kleine, interactieve werkgroepen van maximaal 12 deelnemers. Theorie, jurisprudentie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af en ook is er voor deelnemers gelegenheid om cases voor te leggen. Resultaat: een gedegen theoretische kennis aangevuld met veel praktische tips.

Na de opleiding staat iedere deelnemer nog maximaal twee uur een juridische coach ter beschikking voor ondersteuning bij de toepassing van het geleerde in de praktijk.

Deelnemers krijgen na afloop van de opleiding het 2Workboekje, een praktisch arbeidsrechtelijk naslagwerk, mee naar huis.

DOELGROEP

De opleidingen zijn met name geschikt voor directieleden, HR-professionals, MT-leden en HR-/salarisadministrateurs.

OPEN INSCHRIJVING OPLEIDINGEN

BASIS OPLEIDINGEN
De basis opleiding zorgt voor een brede kennis van in iedere onderneming voorkomende arbeidsrechtelijke onderwerpen.

MASTER OPLEIDINGEN
Tijdens de master opleidingen wordt specialistische kennis verkregen van specifieke arbeidsrechtelijke onderwerpen. Deze opleidingen kunnen afzonderlijk gevolgd worden, bijvoorbeeld als specialistische aanvulling op de basis opleiding, of tezamen. Tezamen vormen zij de meerdaagse verdiepende opleiding Diepgang Arbeidsrecht.

IN COMPANY OPLEIDINGEN

Alle ´open inschrijving´ opleidingen kunnen ´in company´ worden gegeven. Daarnaast is ´in company´ een opleiding op maat mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld een ééndaagse opleiding betreffen om een MT de basis van het arbeidsrecht bij te brengen of een compleet opleidingstraject voor de HR-afdeling.

Samenwerkings-partner van